En dag kvar nu...

Sen kommer min chico till Sverige! Känns alltid så himla knäppt när man ska ses efter en så lång tid isär. Det känns liksom inte på riktigt. Men det är på riktigt. Han åker till Malaga imorgon, till Sverige på torsdag, jag har köpt tågbiljetter för oss båda till Växjö och vi har lördagsplaner på Campus. Det är på riktigt. Han kommer faktiskt, men jag har svårt att tro det innan jag ser det.
 
Helg- och veckoplaner med den här puddingen! Här framför en nutida konstutställning i Malaga.
 

Time goes by so slowly...

Lördagkväll och alla andra är ute. Jag vet för jag hör dem. De springer i trappen i huset och ropar skällsord på gatan utanför. Det låter kanske som att jag bor i ett ghetto, men nej. Det är bara campus i Växjö och annars är det rätt lugnt. Jag har en riktig tråkhelg, sjuk i två dagar redan och tiden går så långsamt! Min chico kommer till Sverige på torsdag och väntan blir nästan värre för varje dag. Lördagskväll med film får det bli för den här bittra tanten.
 
Trevlig lördag!

Oktoberliga resor

Back in the Littleland! Efter en resa på 150 mil enkelväg. Det var så fint att komma "hem" till Norrbotten. Efter att varit där varje sommar och flera vintrar hittar en ganska bra. Reunion med lillasyster som jag inte har sett sen i decemeber (helt stört länge) och pannkakor med hjortronsylt hos farmor. Hjortronsylt allstå, vilken grej! Vi hittade på en massa saker. Som att spela ett nördigt brädspel, åka på tur och på en spännande second hand-butik. En natt i hemstaden också, och dagen därpå traditionsenligt mor-dotter mysfika innan tåget gick söderut.
 
Vi for på biltur och stannade i en by med en massa röda torp.
 
Samma by vid ån. Farmors favoritfilosoferarplats!
 
Den röda färgen är poppis bland norrbottningarna. Så fint med liggande brädor på fasaden!
Upp