två dagar kvar

Nedräkningen närmar sig slutspurten! Om två kvällar kommer min chico att vara här med mig i min lilla delade lägenhet i södra Sverige. Inga mer ensamma måltider och massa pojkvänsmys ska det bli!
I helgen då? Jo, det har varit intensivt. I torsdags fick jag nog av hemtentaskrivning och drog mig mig ett par glada töser på studentbaren där jag jobbar. I fredags körde vi pizzakväll med utgång och pantade typer som drog världens sämsta raggningsrepliker. På lördagen var det dags för personalfesten och vi hoppade glada och förväntasfulla på bussen som tog oss mot en lantlig viltresturang här i trakten. Mitt vinnarlag visade sig ha oanade talanger inom pilskytte, yxkastning och luftgevär. Det var ena riktigt bra dagar som avslutades med att hela söndagen sitta framför datorn och skriva färdigt hemtentan om dialekter.

En students bekännelse

Första delkursen är snart slut och dessa dagar sitter jag med sista inlämningsuppgiften. Laddad med te, musik på svenska men jag hittar inte det där flowet någonstans... Jag tror jag har varit isolerad i alltför många dagar nu. Dags att ta sig i kragen !
 
 
 
 

två månader prick

En endaste liten vecka kvar! Sen kommer finbesöket ifrån Sydspanien ! Som jag längtar ! Nu har vi inte sett varandra på två månader idag. Kramar, vardagsmys och utflykter med min chico ska det bli! Men innan det så har jag faktiskt lite för mig. Föreläsningar, komma igång med träningen på gymmet, körträningar (kör alltså, som i att sjunga. Andra sopran, ja minsann!), utekväll, en hemtenta och ett jobbpass. Och just ja, på lördag ska personalen på mitt jobb samlas på bestämd plats klockan sjuttonhundra. Därefter hoppar vi på en buss med destination Okänd. 
 
 
Strandpromenaden i Torremolinos. Tänk vad mycket som har hänt sen den bilden togs i juni.
Upp