Bloggen flyttar!

Jajamen! P.g.a. olika anledningar har jag bestämt att låta den här bloggen vara ett tag. Finns numer att följa här: dearsally.blogg.se
 
Tack och hej!
 
P.S
Om länken inte fungerar, kopiera och klistra in i adressfältet!

Två dagar kvar och ett första hej då

Dessa dagar är så himla lika varandra att jag blir helt snurrig av att fundera på vad som hände när. Varje morgon går mot biblioteket och spendar timmar framför datorskärmen. Slutexaminationerna är här och lämnar inte tid till mycket annat. Idag fick jag mitt första riktiga hej då. På fredag är det min tur att åka hem. Lite knäppt känns det, och det spelar ingen roll hur mycket en försöker distansera sig och hur stor besvikelsen var när jag först kom hit, så får en ju en viss emotionell anknytning till en plats som varit ens hem under flera månader. Två dagar kvar.
 
 

Liten årssummering.

 
Det var ett år som alla andra, fast ändå inte. Våren var ett enda långt (och faktiskt lite smärtsamt) hejdå till Växjö, lägenheten och mina Växjökompisar. Studierna var (och är fortfarande) min vardag. Jag reste mycket. Själv på äventyr och till någon jag tycker om. Jag fick äntligen gå på bröllop, som jag så länge hade velat göra.
Jag började tänka över vad jag egentligen vill göra och vad jag inte vill. Tackade nej till en höst i Spanien och ja till UK. Bytte ett otrivsamt jobb till ett annat i Norge. Vågade sikta högt och tackade jag när chansen kom.
 
Egentligen var 2014 ett förhållandevis märkligt år kantat av frustration som grodde i ovisshet och magproblem som följd. 2015 har bara börjat men jag har redan känslan av att det här kommer bli bra. Jag vet det.
Upp