Resan - Bilbao

Tänkte att vi tar en titt på vad som hände på resan med min chico i norra Spanien. Vi började resan i Santander, sen reste vi vidare mot Baskien och Bilbao.
 
Vi sa hej då till Santander och hoppade på bussen mot Bilbao. Staden ligger i en dal som delas av en flod. Knasiga moderna hus möter det medeltida Spanien ungefär.
 
 
Churros con chocolate! Mulna och/eller regniga dagar gjorde det helt okej att avnjuta frukostar som den här mitt i sommaren.
 
Vi bodde på ett riktigt businesshotell med dyr bufféfrukost. En dag satsade vi på brunch.
 
Vi strosade dagarna i ändå och hittade många söta små konditorier. Bland andra hittade vi det här cupcake-stället (inte det på bilden) som jag tycker att alla som gillar cupcakes ska besöka.
 
På kvällarna gick vi till den gamla delen av staden, hängde på mysiga barer och åt pintxos. 
 
 
Guggenheimmuseet besökte vi också! Underlig konst och nyskapande ipadtavlor. Vi blev imponerade! Här är jag utanför med den enorma blomvalpen.
 
 
 

Segt på bloggfronten

Efter att ha varit i Sverige i veckan har oplanerade sommardagar blivit rutin. Därmed försvann också blogginspirationen lite. jag uppdaterar helt enkelt när jag har något att skriva om.
 
Vi hörs!

Att vara på hemmaplan

En underlig känsla. Faktiskt. En ny vardag med igenkännanden och saknad. För att inte tala om kroppens omställning angående mat och mattider, och hunger mest hela tiden.
 
Tillbaka i Sverige och hej då till gamla stuideorten. Igår drog jag hem det sista av mina saker i lägenheten på 105 kvadratmeter där jag har spenderat 1,5 år av mitt liv. Ingen stark separationsångest där. Jag var klar med stan och drar nu vidare söder ut för att börja om på nytt. Igen.
 
Spanien nattetid. Det här är den kända bron i byn Ronda, Andalusien.
Upp