Apor, sol och gambas al ajillo

I en soffa i Sevilla igen efter 5 dagar på resande fot. Vi äventyrade i Sevilla, besteg enorma träsvampar, smakade på vitlöksräkor och min svenska familj fick träffa mitt "hemmafolk" i Spanien, dem man kan vara sig själv och bara chilla med. Vi tog bilen österut och stationerade oss på den mest turistiga plats jag någonsin har satt min fot på - Torremolinos i Málaga. Ett låtsasland där alla är glada, alla pratar engelska med dig och det riktiga Spanien är långt borta. Inte ett spår av krisen, och inte sällan finns menyer att hitta på svenska. En dag eller två där var okej, sen var vi nog alla glada att åka därifrån. Innan de for hann vi med att ta en tur längs kusten till aporna i Gibraltar. Vi tog en betaltur med guide/chaufför och åkte upp för rangliga smala vägar, utan räcke och branta stup bara centimeter från bilen, uppför berget som är Gibraltar. Vi gick i grottor, tunnlar från andra världskriget och hade apor på huvudet.
Kort sagt har det varit jättemysigt med familjärt besök, det har varit varmt som tusan, och räkor har vi ätit varje dag.
 
Här kommer ett litet bildregn:
 
Med fötterna i Sevilla
 
 
"On-bird, on-bird!" utbrast min far när han såg påfåglarna i parque María Luisa. Det var nog det bästa insiderskämtet den här resan.
 

En pappa och två systrar på en träsvamp i Sevilla
 
 
Svamparna från marknivå
 
 
På en äkta spansk bar i det äkta Spanien.
 
 
Midsommar på Costa del Sol, och helt fantastiskt omöjligt att få tag i jorgubbar kl 23.30. Säkert åtta chiringuitos (strandbarer) tog det innan han gav upp, min far. Dessa söta bakelser såg vi dagen innan.
 
 
Starbucks love. Lillasyster <3 Starbucks

Artonde juni

...eller dagen som min chicos familj och min familj möts för första gången! Min mamma och hans pappa kommer inte vara med. Det känns himla konstigt faktiskt. Jag hoppas verkligen att språkbarriären inte blir något problem.

Idag är det sjukt varmt i Sevilla. Det ska bli 33 grader, men det tror jag inte ett dugg på. I solen är 33 grader minsann inga trettiotre grader. Jag kokar redan.

Tagga besök!

På måndag kommer min pappa och min lillasyster och hälsar på mig ! Vi ska känna, andas och smaka på Andalucía. Katedralen, Santa Cruz med sina mysiga slingriga gator bland gamla hus, sena middagar på barer och allt annat som är Sevilla. Sen drar vi vidare till Malaga och Costa del Sol ! Kanske åker vi till Gibraltar och tittar på apor.
I april med mina chicos familj i Gibraltar. För att komma in i provinsen (nej mamma, det är inte ett land) måste man gå över en landningsbana. Här framför berget med de berömda aporna!

När de kommer får jag min nya kamera! Då blir det fler bilder!
Upp