Apor, sol och gambas al ajillo

I en soffa i Sevilla igen efter 5 dagar på resande fot. Vi äventyrade i Sevilla, besteg enorma träsvampar, smakade på vitlöksräkor och min svenska familj fick träffa mitt "hemmafolk" i Spanien, dem man kan vara sig själv och bara chilla med. Vi tog bilen österut och stationerade oss på den mest turistiga plats jag någonsin har satt min fot på - Torremolinos i Málaga. Ett låtsasland där alla är glada, alla pratar engelska med dig och det riktiga Spanien är långt borta. Inte ett spår av krisen, och inte sällan finns menyer att hitta på svenska. En dag eller två där var okej, sen var vi nog alla glada att åka därifrån. Innan de for hann vi med att ta en tur längs kusten till aporna i Gibraltar. Vi tog en betaltur med guide/chaufför och åkte upp för rangliga smala vägar, utan räcke och branta stup bara centimeter från bilen, uppför berget som är Gibraltar. Vi gick i grottor, tunnlar från andra världskriget och hade apor på huvudet.
Kort sagt har det varit jättemysigt med familjärt besök, det har varit varmt som tusan, och räkor har vi ätit varje dag.
 
Här kommer ett litet bildregn:
 
Med fötterna i Sevilla
 
 
"On-bird, on-bird!" utbrast min far när han såg påfåglarna i parque María Luisa. Det var nog det bästa insiderskämtet den här resan.
 

En pappa och två systrar på en träsvamp i Sevilla
 
 
Svamparna från marknivå
 
 
På en äkta spansk bar i det äkta Spanien.
 
 
Midsommar på Costa del Sol, och helt fantastiskt omöjligt att få tag i jorgubbar kl 23.30. Säkert åtta chiringuitos (strandbarer) tog det innan han gav upp, min far. Dessa söta bakelser såg vi dagen innan.
 
 
Starbucks love. Lillasyster <3 Starbucks
#1 - - Andrés:

It seems such a great week the one you had :)
I'm sorry about your dad's strawberrys but I hope they had a nice time over here.
Kramar!

#2 - - mamma:

Roligt att se lite bilder.

Kram mamma

#3 - - Christine&Paris:

Åh jag älskar Gibraltar! Har en kompis som är i Torremolinos just nu. Har inte varit där alls. Min fafar har hus på en urbanization som heter Playa Paraiso, precis nedanför Estepona. Det är en del svenska pensionärer där men inte så värst turistigt. Saknar verkligen Spanien när jag ser dina bilder! NI måste ha ganska varmt där nu?

Svar: Gibraltar är verkligen en klass för sig, som en temapark typ, haha!
atsimones.blogg.se

Upp